Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

La Passione lanceert nieuwe collectie met Tom Boonen

In samenwerking met Tom Boonen heeft La Passione een nieuwe collectie gelanceerd. Deze heeft de naam Boonenberg meegekregen. De kleding is online verkrijgbaar.

De nieuwste collectie, opgedragen aan Tom Boonen, combineert de visie van Giuliano Ragazzi (CEO en oprichter La Passione) op het gebied van storytelling, de technische kennis van de productontwikkelaars en de ervaring van Boonen zelf. La Passione stelt met Boonenberg een productlijn van hoge kwaliteit te hebben gelanceerd. “

De missie van La Passione is altijd geweest om klanten een comfortabel en toch elegant product te bieden dat voldoet aan de werkelijke behoeften van degenen die vele uren op het zadel doorbrengen”, legt Giuliano Ragazzi uit. “Het was dus een eer om samen met Tom Boonen de droom te delen en iets te creëren dat absoluut prestatiegericht is, in lijn met wat een professionele wielrenner van kleding verwacht. Daarvoor konden we rekenen op de ruime ervaring van een kampioen die op uiteenlopende terreinen heeft gestreden. Het resultaat is een uniek product met een duidelijk wedstrijdrandje.”

Balans tussen comfort en prestaties

De naam Boonenberg is uiteraard geïnspireerd op de Taaienberg. De bekende heuvel met stijgingspercentages tussen de 12 en 14 procent kreeg de naam Boonenberg nadat Boonen hier enkele doorslaggevende aanvallen plaatste. Die acties hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten bij veel wielervolgers.

De collectie bestaat uit twee bib shorts en twee shirts. Bij de ontwikkeling is gestreefd naar een balans tussen comfort en prestaties door gebruik van geavanceerde technologie. Boonen heeft beide outfits uitvoerig getest zodat ze de hoge verwachtingen qua prestaties en bewegingsvrijheid inlossen.

De TB3 Jersey – wit met zilverkleurige details – is gemaakt van ultralichte stof voor goede ventilatie. Deze is voorzien van een aerodynamische V-halslijn en raw-cut mouwen met raglanconstructie voor een betere pasvorm op de schouders. De zwarte TB3 Shorts heeft een anatomische multi-paneel structuur die zorgt voor goede aansluiting op het lichaam, dit dankzij lycra. De elastische bretels, gemaakt met een specifiek ontwerp, zorgt voor onder meer gewichtsbesparing.

De zwarte look met fijne gouden details typeert de stijl van de TB4 Jersey, gemaakt van aero stof voor goede luchtdoorlating. De mouwen, ook gemaakt in raglan voor betere ergonomie, zijn voorzien van mesh om warmte af te voeren en het ademend vermogen te vergroten. De bijpassende zwarte TB4 shorts hebben een pro-cut en bestaan uit een structuur van individuele panelen met verschillende soorten stof om een perfecte pasvorm te garanderen. De aero-stof op de taille en de inzetstukken aan de zijkanten verbeteren de stabiliteit en soepelheid bij de trapbeweging.

De Boonenberg-collectie is net als alle andere kleding van La Passione online te verkrijgen.