Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

La Passione en Flanders Classics gaan samenwerken

La Passione heeft een samenwerking gesmeed met Flanders Classics. Volgens het Italiaanse kledingmerk is dat dé manier om nog dichter op de voorjaarsklassiekers te zitten. La Passione lanceert tegelijkertijd een Ronde-collectie.

“De klassiekers hebben altijd iets speciaals, bijna iets magisch. Ik spreek niet zozeer als ondernemer maar als fan wanneer ik zeg dat dit een droom is die uitkomt”, zegt Giuliano Ragazzi, CEO en oprichter van La Passione.

“Als Flanders Classics zijn we verheugd met deze nieuwe samenwerking. La Passione is een merk dat staat voor klasse, kwaliteit en design. Het past perfect bij de ‘Flandriens’. De match met onze voorjaarsklassiekers is er absoluut”, zegt Tomas van den Spiegel, CEO van Flanders Classics, die ook blij is dat een merk in deze uitdagende tijd in de wielersport investeert.

Ronde-collectie

Om de samenwerking op een goede manier te lanceren, heeft La Passione een speciale collectie ontworpen. Die is geïnspireerd op de Ronde van Vlaanderen, volgens La Passione één van de meest fascinerende koersen ter wereld. In de komende weken komt de collectie beschikbaar.

Gerelateerde artikels