Deel dit artikel:

Kwaremont Challenge op paasmaandag

De weersomstandigheden beloven een heroïsche Kwaremont Challenge.

Komende maandag, paasmaandag 28 maart (voormiddag), is het tijd om de benen in te smeren en in de pedalen te klikken voor een heuse Kwaremont Challenge waarin de oudste beklimming uit de Ronde van Vlaanderen een hoofdrol speelt. 

Naar aanleiding van de 100ste Ronde van Vlaanderen proberen we binnen een tijdspanne van 100 minuten samen 100 keer de Oude Kwaremont beklimmen. Een uitdaging van formaat die alleen maar SAMEN tot een goed einde kan worden gebracht! 

Leden van GS Grinta! dragen gewoon hun outfit. Wie geen lid is van Gruppo Sportivo Grinta! kan toch deelnemen door ter plekke 5 euro te betalen. In ruil krijgen ze een koerspetje van GS Grinta! en kunnen ze deelnemen aan de Challenge. Deelnemen kan nog steeds door simpelweg een mailtje te sturen naar frederik@grinta.be. En dan verwachten we je omstreeks 9.30 uur op de parking van de Bloemenlaan in Berchem (Kluisbergen).

Achteraf wordt iedereen getrakteerd op – hoe kan het ook anders – een gratis Kwaremontbiertje. De fietser die de 100ste beklimming voor zijn rekening neemt, ontvangt een extra prijs! Kortom: het draait tijdens de Kwaremont Challenge om de beleving. Er volgt ook een reportage van deze Kwaremont Challenge in de volgende editie van Grinta!. (FRB) 

Gerelateerde artikels