Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Koga introduceert met PACE een nieuwe e-bikefamilie

Koga introduceert volgende week op Eurobike in Friedrichshafen een nieuwe e-bikecollectie onder de naam PACE. Daarin komen design, technologie en mobiliteit samen. Er zijn zes modellen. De ene helft is voorzien van Bosch-aandrijving, de andere is uitgerust met Shimano.

De basis van de PACE-modellen wordt gevormd door een lichtgewicht frameset met een straffe afwerking: lasnaden zijn volgens Koga niet zichtbaar en kabels en remleidingen zijn weggewerkt. Alle modellen zijn voorzien van een uitneembare, semi-geïntegreerde accu op de onderbuis. Verder hebben de PACE-fietsen hydraulische schijfremmen in combinatie met steekassen ter verhoging van de stijfheid.

PACE BX: een urban racer met Bosch Performance CX-motor in combinatie met Sram GX aandrijving.

PACE B10: een sportieve, degelijke fiets met Bosch Performance CX-motor in combinatie met een Enviolo-naafversnelling en Gates CDX-riemaandrijving.

PACE B20: een high-end speed pedelec met Bosch Performance high-speed-motor in combinatie met een Enviolo-naafversnelling en Gates CDX-riemaandrijving.

PACE SX: een fiets waarmee je op bospaden, veldwegen en asfalt uit de voeten kunt. Uitgerust met Shimano Steps E8000-motor in combinatie met Shimano SLX-aandrijving.

PACE S10: een sportieve, lichtgewicht kilometervreter, voorzien van Shimano Steps E8000-motor in combinatie met Shimano Deore XT-aandrijving.

PACE S20: een exclusievere fiets met carbon onderdelen en elektronisch schakelen. Uitgerust met Shimano Steps E8000 in combinatie met Shimano Deore XT Di2-aandrijving.