Deel dit artikel:

Kleurrijke onderhoudsproducten Grezzy+ via Merida Benelux

Het Spaanse Grezzy+ maakt innovatieve smeer- en schoonmaakmiddelen voor sportieve fietsen en intensief gebruik en dat was reden genoeg voor Merida Benelux om het op onze markt te verdelen.

In het assortiment vind je kettingwax voor zowel droge als natte weersomstandigheden, regulier schoonmaakmiddel en een schoonmaakmiddel dat zonder water te gebruiken is. Daarnaast biedt Grezzy+ alle producten aan om fietswielen tubeless te maken: velglint in verschillende breedtes voor zowel racefiets- als mountainbikevelgen, tubelessventielen en natuurlijk latex in kleine en grote verpakking. Grezzy+ ontwikkelde tevens een aparte antilekvloeistof voor de racefiets en mountainbike. Omdat racefietsbanden gebruikt worden met een hogere bandenspanning dan mountainbikebanden, vraagt dit om een net iets andere vloeistofsamenstelling voor optimale prestaties. Merida Benelux omschrijft het als een innovatief product voor iedere fietser die zijn of haar materiaal graag op orde heeft.

Marketingmanager Bart Oosting legt uit hoe de samenwerking tussen Merida Benelux en Grezzy+ tot stand is gekomen: “We zijn in contact gekomen met Grezzy+ via Bahrain Cycling Academy, de opleidingsploeg van Team Bahrain Victorious. Zij waren erg te spreken over de producten van Grezzy+. Het is een heel jong en enthousiast bedrijf, gevestigd onder Valencia, Spanje. We kregen een aantal producten op proef die wij vervolgens in het Merida Experience Center uitgebreid hebben kunnen testen. Na verschillende testritten en een groot aantal kilometers op de racefiets, mountainbike en gravelfiets waren we het snel eens.”

“Grezzy+ is een mooie aanvulling op ons portfolio in de Benelux. Niet alleen omdat de producten gewoon erg goed functioneren, maar ook omdat Grezzy+ haar producten in een aansprekende verpakking weet te presenteren. Je vindt deze producten door de felle kleurtjes gemakkelijk terug in je schuur of werkplaats! Daarnaast is Grezzy+ zelf nauw verbonden met verschillende race- en mountainbiketeams, als sponsor maar ook om de producten zelf nog verder te ontwikkelen en verbeteren. Tenslotte kunnen wij de verschillende producten tegen een aantrekkelijke en concurrerende prijs aanbieden, ook niet geheel onbelangrijk,” besluit Oosting.

De producten van Grezzy+ zijn voor iedereen beschikbaar via Merida.nl en Merida.be. Hou onze media in de gaten voor een review van de producten.