Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kledinglijn Evenepoel dijt uit met najaarscollectie

Remco Evenepoel lanceerde eerder zijn kledinglijn, R.EV 1703. Deze is uitgebreid met een najaarscollectie die vanaf nu verkrijgbaar is in ZEB-winkels en op zeb.be.

Dit najaar moest een knaller van formaat worden voor Remco Evenepoel. Dit keer was het niet het coronavirus dat een stok tussen de wielen van de coureur stak, maar een muur op een brug in Lombardije. De jongste ‘Sportman van het Jaar’ doet er alles aan om weer snel terug op niveau te zijn.

Het aanstormende wielertalent is echter niet alleen druk met zijn terugkeer, maar ook met zijn kledinglijn. Inmiddels is de R.EV 1703-lijn uitgebreid met nieuwe kledij. Dit is de tweede collectie die in samenwerking met ZEB op de markt wordt gebracht, De supporterscollectie voor het najaar telt vooral shirts en sweatshirts, maar heeft ook nog enkele sportieve eyecatchers. Bijvoorbeeld een broek met fluorescerende binnenkant en twee lichte sportgilets, bedoeld voor als je met de fiets op de baan bent.

De felle kleuren hebben plaatsgemaakt voor sterke winterkleuren. Kaki groen, electric blue en trendy aardetinten voeren de boventoon, samen met strakke designs en kwaliteitsvolle stoffen. Verder knipogen de designs opnieuw naar het wielerjargon en het leven van Evenepoel. Zo zijn er kledingstukken met de uitdrukkingen ‘Bidon Collé’, ‘En Danseuse’ en ‘Life’s a Time Trial’.

Voor wie zich afvraagt waarom de kledinglijn R.EV 1703 heet: de letters R en EV verwijzen uiteraard naar de hoofdpersoon, Remco Evenepoel. Het getal 1703 is de postcode van zijn woonplaats Schepdaal.

  • Ga voor meer informatie naar de website van ZEB

Gerelateerde artikels