Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Kies nu jouw racefiets van het jaar!

Na de verkiezing van het restaurant van het jaar, de werkgever van het jaar en 37 verschillende lijstjes op evenveel radiozenders is het nu tijd voor de enige verkiezing die er echt toe doet! Klik door naar www.racefietsvanhetjaar.be en beslis mee welke racefiets een jaar lang deze prestigieuze titel mag voeren!

Grinta! speelde de voorbije vijf jaar een belangrijke rol in de verkiezing van de Racebike of the Year, een evenement van VAB en Agoria. Toen deze beide partijen vorig jaar aangaven de verkiezing niet langer te willen organiseren, nam Grinta! het stokje van hen over.

De voorbije maanden testte de jury onder leiding van Tom Boonen vijftien racefietsen en gravelbikes, tussen Kerst en Nieuw is het aan jou om mee te bepalen welke fiets met de Publieksprijs aan de haal gaat. Klik door naar www.racefietsvanhetjaar.be, klik op de fiets die volgens jou dé racefiets van het jaar is en bevestig je keuze met je emailadres. Dat laatste om te voorkomen dat er vanaf één emailadres meerdere keren gestemd zou worden. Hou vanaf 2 januari onze site in de gaten want vanaf dan krijg je hier elke werkdag een online test van een fiets die aan de verkiezing Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta! deelneemt. Op zaterdag 19 februari om 12 uur maken we op het groot podium van Velofollies in de Kortrijk Xpo bekend welke fietsen in de prijzen vallen!

Stemmen op de Racefiets van het Jaar – Powered by Grinta! doe je hier. In de slideshow hieronder vind je al studiofoto’s van alle deelnemende fietsen.