Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Keizer en keizerin van het peloton met Craft

Als de temperaturen omhoog schieten, in het heetst van de strijd, zijn koeling en vochtafvoer extra belangrijke eigenschappen van sportkleding. Craft voorziet hierin met haar zomercollectie. In de modebijlage Shot van Grinta! een fotoshoot met enkele zomerse kledingstukken van Craft.

Ine is zonder twijfel de keizerin van het peloton met het Empress truitje (99,95 euro). Het bodymapped ontwerp en de hoge elasticiteit staan garant voor een competitieve pasvorm. De strategisch geïntegreerde Mesh Superlight geven voldoende koeling en vochtafvoer in het heetst van de strijd. Voorts is het Empress jersey ook handig voor gebruik op trainingsritten, met de drie achterzakken waarvan één met ritssluiting. De Empress broek (129,95 euro) springt in het oog met bretellen die via een haaksysteem eenvoudig losgemaakt kunnen worden. Daarmee komt Craft met een elegante oplossing tegemoet aan één van de grootste ongemakken die vrouwen tijdens een fietstocht ervaren. De gebruikte Sport Energy lycra zorgt voor een goede beheersing van de lichaamstemperatuur terwijl de anatomisch gevormde drielaagse C2 zeemvel de schokken onderweg opvangt. Naast de vorm is ook het design subtiel vrouwelijk te noemen.


Lorenzo wordt zeker gezien terwijl hij fietst met het Verve Glow truitje (89,95 euro) van Craft. Het Zweedse merk is sinds jaar en dag gespecialiseerd in temperatuurregulering vanhet sportende lichaam. De aansluitende stof met hoge elasticiteit sluit nauw aan voor optimale prestaties. De bodymapped mesh zorgt dan weer voor een actieve koeling. In donkere dagen zorgen de reflecterende details voor voldoende zichtbaarheid. Zijn tenue wordt vervolledigd met de Verve Glow bibshort (149,95 euro). De broek is het hele jaar inzetbaar. Zo beschermen de Coldblack vezels tegen schadelijke UV-stralen terwijl de Sport Energy stof een elasticiteit in 4 richtingen geeft om de spieren optimaal te ondersteunen. Het Infinity C1 zeem levert comfort tijdens eindeloze uren in het zadel.


Gerelateerde artikels