Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Katusha: thuis in de koers én in winterkleding

Katusha staat vooral bekend als wielerploeg. Maar Katusha is ook de naam van een kledinglijn. In de modebijlage Shot van Grinta! vind je het nieuwste winteraanbod van het merk.

Maja draagt haar koersbroek met veel Allure (180 euro). De gekruiste bretellen zijn ontworpen naar de specifieke morfologie van het vrouwelijke lichaam. Ook de V-vormige opbouw aan de voorkant biedt het bovenlichaam meer comfort. Maja’s truitje, eveneens uit de Allure-reeks (140 euro) is gemaakt uit Katusha’s 37.5-stof die haar lichaamstemperatuur regelt en zorgt voor de afvoer van transpiratie. De armwarmers (35 euro) en beenwarmers (45 euro) laten Maja toe om haar uitrusting te blijven gebruiken tot diep in het tussenseizoen.

Geen Siberische winter bij Katusha, wel aangepaste kledij voor het tussenseizoen waarmee je in combinatie met de juiste accessoires een heel eind ver komt. Pieters felrode Softshell Jacket met korte mouwen (180 euro) blokt zowel water als wind af. Subtiele reflecterende logo’s zorgen voor goede zichtbaarheid vooraan en achteraan. Het verlengde rugpand houdt opspattend vocht tegen en de zijpanelen in Super Roubaix stof onder de armen zorgen voor warmte en comfort. Aan de warme broek maken ze bij Katusha niet veel woorden vuil, die heet namelijk gewoon Warm (170 euro). Fleece en geborstelde stof aan de binnenkant geven een warm en comfortabel gevoel. Het superlichte mesh aan de bretellen houdt de temperatuur van je bovenlichaam onder controle.

Gerelateerde artikels