Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Katusha is veel meer dan alleen een sterke wielerploeg

Katusha kennen we vooral als wielerploeg. Maar er is ook een kledinglijn met deze naam. In de modebijlage Shot, toegevoegd aan de laatste uitgave van Grinta!, vind je de fraaie kleding terug in een fotoshoot.

De kledinglijn van Katusha, de producent gelinkt aan de gelijknamige wielerploeg, is geïnspireerd op de ervaringen en knowhow van professionele rijders.

In de damescollectie ligt de focus op het evenwicht tussen design en functionaliteit. Het Allure shirt (140 euro) dat Fatima draagt, is ontworpen uit premium materialen met een damesspecifiek design. De Allure bibshort (180 euro) zet hoog in op comfort door middel van een vormgeving die als een tweede huid aansluit aan het vrouwelijke lichaam.Het Superlight truitje (140 euro) van Pieter is tegelijk modieus en functioneel met een laag gewicht en groot ademend vermogen. Ideaal op hete zomerdagen. Ook de Superlight bibshorts (180 euro) – what’s in a name – zijn ontworpen voor zomerse dagen. Het design wordt door Katusha mooi doorgetrokken naar de Race sokken (20 euro) met verstevigde structuur voor de echte competitiebeesten.


Gerelateerde artikels