Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Je sportfiets vervoeren? Kies voor SeaSucker!

Geen trekhaak, geen dakdrager, maar toch je sportfiets vervoeren? Dan zijn de producten van SeaSucker de ideale oplossing. Dankzij het vacuümsysteem van SeaSucker monteer je jouw racefiets, mountainbike of trekfiets veilig en razendsnel. Bovendien kan je elke fietsendrager in een handomdraai overzetten naar een andere auto.

Elke sportieve fietser (race, MTB en trekking) die graag erop uit trekt zal het probleem herkennen. Je wil een andere streek verkennen op de fiets, maar ruimtegebrek in de auto gooit roet in het eten. Wanneer je evenmin een trekhaak of fietsendrager hebt, kan je met veel pijn en moeite je fiets in de auto wringen of je kan kiezen voor de producten van SeaSucker.

Eén sportfiets vervoer je probleemloos met de SeaSucker Talon*. Wil je meerdere fietsen vervoeren? Dan is de SeaSucker Mini Bomber of de SeaSucker Bomber een uitkomst. Met de SeaSucker Mini Bomber kan je twee fietsen vervoeren, terwijl de SeaSucker Bomber plaats biedt voor drie fietsen.

Of je nu een mountainbike hebt, een racefiets met of zonder schijfremmen of een trekfiets, de mogelijkheden van de SeaSucker producten zijn eindeloos. Met behulp van de diverse adapters is jouw SeaSucker product ook geschikt voor bijvoorbeeld 12 millimeter, 15 millimeter of 20 millimeter steekassen. Bovendien kun je ook gewoon je voorwiel(en) meenemen op het dak met behulp van producten als de Seasucker Flightdeck en SeaSucker Frontwheelholder.

Breed assortiment

SeaSucker heeft producten voor meer dan alleen fietsers. Ga je in de winterperiode graag op wintersport? Dan is de SeaSucker Ski- Snowboarddrager een ‘must have’. Ruimte verspillen aan ski’s of snowboards is immers het laatste wat je wil als je vakantiebagage moet meenemen in de auto. Dankzij de SeaSucker Ski- Snowboarddrager is dat probleem verleden tijd. Hetzelfde geldt voor surfers. Met behulp van de SeaSucker Board rek ben je voorzien van een stabiele drager voor je surfbord.

Mounts

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft SeaSucker ook handige mounts in haar assortiment. Met behulp van de SeaSucker Flex X Phone Mount hoef je niet langer geld te spenderen aan dure navigatiesystemen. In tegendeel, zet je gsm vast in de mount en navigeer vervolgens via de actuele verkeersgegevens van je telefoon zorgeloos naar de bestemming. Verder zijn er mounts voor diverse camera’s, iPad’s & Go Pro’s. Kortom, SeaSucker heeft voor ieder wat wils.

Opgelet!

  • Wanneer je de SeaSucker producten op de auto gebruikt, adviseren wij een maximale rijsnelheid van 130 km/u.
  • De Seasucker producten zijn enkel geschikt voor fietsen tot 20 kg.