Deel dit artikel:

Isaac Vitron krijgt blauwe kleur en strakkere cockpit

De nieuwe generatie van de Vitron van Isaac is een feit. De racefiets behoudt zijn comfortniveau en biedt gelijke rijeigenschappen. Wél nieuw zijn de blauwe kleur en het stuur in combinatie met de stuurpen. De Vitron biedt zo een strakkere en kabelloze cockpit.

Het lichte frame en de vork zijn gemaakt van Advanced Carbon Tech Unum 24, de eigen carbontechnologie van Isaac. Dit materiaal moet balans bieden tussen comfort en stijfheid. Met de mogelijkheid om banden tot 32 millimeter breedte te monteren, is een kasseienstrook of oneffen pad geen probleem voor de nieuwe Vitron in Galaxy Blue.

Clear Cockpit Systeem

Het uiterlijk van de nieuwste Vitron is een stuk opgeruimder. Dat komt door de combinatie van een nieuw Airway-stuur en nieuwe stuurpen. De kabels zijn zo niet langer zichtbaar. Het nieuwe Clear Cockpit Systeem zit standaard op de nieuwe Vitron.

Handgespaakte wielen

Onder deze Isaac zitten Fore 30 CRD Aluminium wielen. Deze handgespaakte wielen van aluminium zijn tubeless ready en geschikt voor zowel draad- en vouwbanden. Met een velghoogte van 30 millimeter en een gewicht van 1.660 gram richt deze allround set zich vooral op de allround fietser. Op de wielset van de Vitron Galaxy Blue liggen Goodyear Eagle Sport-banden. Deze allround high-performance band is ontworpen met het oog op een balans tussen veelzijdige grip en duurzaamheid.

Nu leverbaar

De racefiets in de nieuwe kleur Galaxy Blue is leverbaar met de nieuwe Shimano 105-groep (12-speed). De vanafprijs bedraagt 2.699 euro. De fiets staat nu al bij dealers.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE