Deel dit artikel:

Isaac Element trekt grijs jasje aan

De racefiets zelf is niet nieuw, maar de kleur wel: de Isaac Element is er vanaf heden in Granite Grey. De fiets wordt geleverd met enkel Di2-groepsets van Shimano.

De Element is de carbon racefiets die Isaac als haar topmodel bestempelt. Het frame weegt 750 gram en is daarmee relatief licht. Het is gemaakt van Quad 60 SL carbon. Dat materiaal zorgt behalve voor een laag gewicht ook voor een hoge mate van stijfheid. De Element heeft verder een volledig geïntegreerd balhoofd (IFS) en een Airflow-stuur van carbon dat uit één stuk is gemaakt. Kabels zijn allemaal uit het zicht weggewerkt.

Isaac heeft naar eigen zeggen niet alleen ingezet op kwaliteit en functionaliteit, maar ook op design. Nieuw is de licht glanzende Granite Grey-kleurstelling, afgewerkt met zwarte decals. Daarmee wil Isaac haar topmodel opnieuw in de schijnwerpers zetten.

Enkel met elektronisch schakelen

De Isaac Element is uitsluitend samen te stellen met de Di2-groepssets van Shimano: 105 Di2, Ultegra Di2 en Dura Ace Di2. De fiets in Granite Grey is verkrijgbaar vanaf 4.999 euro en staat al op de winkelvloer bij dealers. Ga voor meer informatie naar de website van Isaac.

Gerelateerde artikels