Deel dit artikel:

Isaac Boson Indigo Blue: de nieuwe endurancefiets van Isaac

Een nieuwigheid in het assortiment van Isaac: de Boson Indigo Blue. Deze endurancefiets van carbon moet je bijstaan tijdens uiteenlopende ritten en onder diverse omstandigheden. Hij biedt je een houding voor comfort bij tal van uitdagingen.

Het frame van Advanced Carbon Tech Dual 30 is licht (1.150 gram in maat L) en stijf voor competitieve prestaties. Tegelijkertijd dempt het de heftige schokken van het oneffen wegdek, wat zorgt dat je comfortabeler rijdt en minder snel vermoeid raakt. De geometrie is gericht op een ergonomische lichaamshouding. Nek- en rugpijn doen zich daarmee niet of minder snel voor.

Isaac Full integrated System
De nieuwe Isaac Boson Indigo Blue is uitgerust met het Isaac Full integrated System (IFS). Dit nieuwe 1,5″ straight balhoofdsysteem biedt extra ruimte om kabels en leidingen binnendoor te geleiden. Ze zijn volledig weggewerkt in het nieuwe carbon Isaac Airflow stuur met geïntegreerde stuurpen. Dat alles zorgt voor een cleane cockpit. De kabels lopen vanuit het stuur door het frame naar de kabeluitgangen. Dat resulteert naast fraaie esthetiek in verbeterde aerodynamica en dus meer snelheid.