Deel dit artikel:

Inschrijvingen voor RetroRonde geopend

De tiende editie van de RetroRonde heeft enkele nieuwigheden in petto

Wielertoeristen kunnen binnenkort opnieuw hun wollen fietsplunje aantrekken, want op 11 en 12 juni 2016 is het tijd voor de RetroRonde van Vlaanderen. Speciaal voor de tiende editie van de RetroRonde zijn er enkele veranderingen op til.

Zo zal de RetroRonde verhuizen naar een nieuwe locatie in Oudenaarde, die door de organisatie nog moet worden bekend gemaakt. Inschrijven op de dag zelf is niet meer mogelijk, dat gebeurt nu vooraf via de website. Voor de zondagseditie is er geen inschrijvingslimiet.

Dit jaar is er voor de eerste keer een ludieke eretitel in het leven geroepen. De RetroRonde gaat namelijk op zoek naar de Ravissantste RetroRondeRenner. Doe dus extra je best om goed voor de dag te komen. Verder is er op zaterdagavond het Retrobal, waar iedereen gratis naartoe kan. Bovendien wordt het Retro Criterium op zaterdagnamiddag vervangen door de Retro Sprint, een knotsgekke ervaring voor deelnemers en publiek. Snel inschrijven is hier wel de boodschap, want het aantal deelnemers is beperkt.

Ook de standhouders voor de Wielerrommelmarkt kunnen zich vanaf nu inschrijven via de site. Bij voldoende interesse kunnen bezoekers er ook op zondag rondsnuffelen. Meer informatie en inschrijven via www.retroronde.be
(JL)