Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

In zwart en wit de herfst en winter door

In de modebijlage Shot van Grinta! doen we ideeën aan de hand voor nieuwe kleding en accessoires voor in de herfst- en wintertijd. Een van de merken die we in beeld brengen is Cube.

De Cube Blackline trui (79,95 euro) die Pieter draagt, heeft een sportieve en aerodynamische vormgeving. De lichte, soepele stof is aan de binnenkant geborsteld voor een maximaal draagcomfort. Achteraan is de Blackline voorzien van vier extra verstevigde geïntegreerde zakjes, waarvan één volledig afsluitbaar. Een siliconestrip voorkomt dat het shirt tijdens het fietsen naar omhoog kruipt. De Blackline bibshort (89,95 euro) met korte broekspijpen is voorzien van bretellen in een ademende stof en een Italië vervaardigd Cube Team zeem.

Maja’s damesuitvoering van de Blackline trui, de WS (89,95 euro), heeft dezelfde technische kenmerken als de variant die Pieter draagt. De pasvorm is aangepast om aan te sluiten aan het vrouwelijk lichaam. Bij de Blackline WS bibshort (89,95 euro) zijn de bretellen vervangen door een volwaardige top. Het hoogwaardige Team zeem is er voor dames die weten wat ze willen.

Handschoenen

Licht,comfortabel en afsluitbaar met klittenband. Bovendien erg praktisch bij het uittrekken dankzij de ‘uittrekhulp’ op de middelvinger. Dat is de Natural Fit Blackline Shortfinger (24,94 euro) van Cube.

In de WLS-reeks van Cube vinden we WLS Natural Fit Blackline handschoentjes (24,95 euro), met korte vingers. Op vrouwenmaat gesneden.

Footwear

Cube’s RD Sydrix Pro (149,95 euro) wordt gekenmerkt door een asymmetrisch design en een Atop-draaisluiting. Verkrijgbaar in wit, zwart en geel.

De RD Sydrix (129,95 euro) met vetersluiting combineert hedendaagse prestaties met een vintage look.