Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

In blauwe en moderne kleding over straat

Ben je nog op zoek naar een nieuwe zomeroutfit voor dit seizoen? In Shot, de modebijlage van Grinta!, doen we een heel pakket ideeën aan de hand. Kijk eens naar de beelden van een fotoshoot die we laatst uitvoerden met merken als Sportful, Uvex en 100%.

Dankzij de lage insnijding aan de kraag van haar Bodyfit Pro Woman Evo shirt (100 euro) kan Ine ook in volle inspanning zonder belemmering ademhalen. De aero stretchstof aan de schouders zorgt voor een perfecte pasvorm. Dat doet ook de Bodyfit Pro Woman bibshort (100 euro) met broekspijpen uit Aeroflow compress stof. De meshbretellen zijn bewust minimalistisch gehouden, en het TC Pro zeem is specifiek gemaakt voor vrouwen. Minder minimalistisch maar wel uitermate hip is Ines 100% Speedtrap bril (210 euro). Haar witte Uvex Race 1 helm (150 euro) is een mooie aanvulling op haar uitrusting.


Veel blauw bij Sportful, zo ook bij Pieters Bodyfit Pro Evo Jersey (100 euro), een shirt dat ook door professionele teams wordt gebruikt op warme wedstrijd- en trainingsdagen. De minimalistische afwerking aan de kraag geeft het shirt z’n nette look én biedt extra comfort. De Bodyfit Pro LTD bibshort (130 euro) is voorzien van voldoende spierondersteuning, en beschikt daarnaast over 2 zakjes voor radiozenders. Ook de Bodyfit Pro handschoenen (38 euro) zijn er om te presteren. Met de Speedcraft zonnebril van 100% (200 euro) op zijn neus jaagt hij de tegenstand zonder twijfel schrik aan. Hopelijk beschikken die tegenstanders over dezelfde zonnebril wanneer ze naar zijn Uvex Quatro XC helm (100 euro) in fluogeel met optionele plug-in LED kijken.