Deel dit artikel:

Halfdoorzichtig regenjack van Biehler

Ideaal voor wedstrijdgebruik: rugnummer blijft zichtbaar.

Zonder regen geen zon, laten we ons daar nu maar voor eens en altijd bij neerleggen in dit landje aan de Noordzee. Het Duitse Biehler steekt een handje toe voor bij het regen-gedeelte van dit bestaan, met het B-Protect Platzregen jack.

Het jasje past gemakkelijk in je achterzak omdat het compact opvouwbaar is en weinig weegt (herenmodel 148 gram, damesversie 118 gram). Andere troeven zijn de strakke pasvorm met korte voorzijde en langere achterkant, die beschermt tegen opspattend water.
Het elastische Rain-Tec materiaal heeft een 2-laags membraan dat bestand is tegen 10.000 mm waterkolom, maar het ademend vermogen blijft ook op peil, met een waarde van meer dan 10.000 g/m2/24u. Op de onderarmen en aan de rug zitten ventilatiepanelen, waardoor ook bij intensieve inspanning nog een goede temperatuurhuishouding blijft bestaan.

Het B-Protect jack wordt geleverd met een opbergtasje dat ook kan dienen als wasbuidel. De beschikbare maten zijn XS tot XXXL, maar een maatoplossing is eveneens mogelijk. De prijs is 79,90 euro. Zie ook www.duurzaamsport.nl/biehler

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE