Deel dit artikel:

Gravel mee met Paolo Bettini in Toscane

Staat Toscane ook op jouw bucketlist van bestemmingen waar je weleens wil gravelbiken? Goed nieuws dan, want niemand minder dan 'Il Grillo' - Paolo Bettini - nodigt je uit om eind september samen met hem te gravelen in de streek waar hij thuis is.

Geniet van de ‘Strade Grigie’

Wie in fietsmiddens Toscane zegt, denkt meteen aan de Strade Bianche. De witte wegen die als slangen over het glooiende landschap lopen zijn intussen iconisch geworden. Minder feeëriek maar zeker zo interessant voor gravelaars zijn de ‘Strade Grigie’: het miskend stukje grijs gravelparadijs is gelegen tussen Siena en de Ligurische kust en herbergt naast een pak gravelwegen ook nog maanlandschappen, sprookjesachtige bossen en geothermische pareltjes.

Vierdaagse graveltrip, van 21 tot 24 september 2023

Voormalig wereldkampioen en Olympisch kampioen Paolo Bettini kent het gebied als zijn broekzak en is dus de perfecte gids voor een verkenning van de streek én de geneugten des levens tijdens een vierdaagse graveltrip. Van 21 tot 24 september kan je deelnemen aan een exclusief groepsuitje waarbij je proeft van dit minder bekende stukje Toscane. Dat proeven mag je trouwens ook letterlijk nemen: lekker eten en drinken spelen – naast het fietsen – een hoofdrol! Al laat je je misschien beter niet volledig gaan aan tafel, want op de laatste dag van de reis staat een deelname gepland aan een heuse ‘gravelfondo’: GeoGravel Tuscany!

Schrijf je in voor deze exclusieve trip

Meefietsen in Toscane? Ja toch!

Via deze pagina op onze website vind je meer info en kan je je meteen inschrijven!

Wij zullen er bij zijn en we hopen van jou hetzelfde 😉

Benieuwd naar hoe de streek van Geogravel eruitziet?

Onze man kreeg vorig jaar al eens een exclusief voorsmaakje en vertelt je er in dit blogverhaal alles over!