Lidmaatschap Grinta! Granfondo Club

Word ploegmaat van Ils & Tim

Het Grinta! Granfondo Team heeft met Tim Alleman en Ils Van Der Moeren twee cyclokampioenen in de rangen. En jij, jij kan ploegmaat worden van Ils en Tim en je cyclodromen beleven in de kleuren van de Grinta! Granfondo Club.

Draag de (nieuwe) teamtrui

Giordana is ook de komende jaren hofleverancier van het Grinta! Granfondo Team. Voor de komende twee granfondoseizoenen, 2024 en 2025, ontwikkelde de Italiaanse kledingfabrikant een nieuwe teamoutfit. In het granfondopakket dat we aanbieden, is alvast de nieuwe teamtrui inbegrepen.

Fiets met Ils & Tim

Ils Van Der Moeren en Tim Alleman rijden aan de lopende band ereplaatsen in de grootste Europese granfondo’s. Da’s heel mooi en inspirerend maar dat wordt uiteraard niet verwacht van onze nieuwe teamleden. De granfondospirit primeert. En zo nu en dan, wanneer je zelf een granfondo rijdt, of op enkele groepstrainingen waarop ook Ils en Tim aanwezig zullen zijn, kan je meefietsen.

Lidmaatschap met voordelen

Lid worden van de Grinta! Granfondo Club kost je jaarlijks € 199. Dat is in deze tijden niet gering. Maar wat daartegenover staat, wat je daarvoor dus terugkrijgt, mag wél gezien worden. Lid worden van de Grinta! Granfondo Club levert je heel wat extra’s en voordelen op. We lijsten ze even voor je op.

  • Teamtrui Grinta! Granfondo Team by Giordana, t.w.v. € 85
  • Jaarabonnement op Grinta! (ook om te zetten in verlenging van je bestaande abonnement of in een geschenkabonnement), t.w.v. € 36
  • Gratis T-shirt van Grinta!, t.w.v. € 20
  • Gratis deelname aan Tour des Collines/Grinta! Challenge, t.w.v. € 25
  • Gratis deelname aan Reuzen van Vlaanderen Cyclo, t.w.v. € 45
  • 10% korting op de producten van Giordana, KASK, KOO en SupQ via de winkels van Peloton
  • Extra voordelen (o.a. bij aankoop van de wielen van Scope)
  • Gratis proefpakket van SupQ, t.w.v. € 12


Hoe word je lid?

Stuur een e-mail naar frederik@grinta.be voor de verdere afhandeling.