Word lid van het Grinta! Granfondo Team

Word ploegmaat van Ils & Tim

Het Grinta! Granfondo Team breidt uit. Het is te zeggen: ook jij kan ‘lid’ worden van de bredere community die zich rond onze twee cyclotoppers Ils Van Der Moeren en Tim Alleman zal gaan vormen. Word ploegmaat van Ils en Tim en beleef ook jouw cyclodroom in de kleuren van ons team.

Draag de teamtrui

Giordana is de hofleverancier van het Grinta! Granfondo Team. De Italiaanse kledingfabrikant inspireerde het design van het shirt op de iconische EMI-wielertrui van de Luxemburgse klimmer Charly Gaul die in de jaren vijftig furore maakte in de cols. De blauwe strepen werden er rode en dat resulteerde in een wel héél herkenbaar shirt in het granfondopeloton. Als lid van ons team kan ook jij dat shirt met trots dragen!

Fiets met Ils & Tim

Ils Van Der Moeren en Tim Alleman rijden aan de lopende band ereplaatsen in de grootste Europese granfondo’s. Da’s heel mooi maar dat wordt uiteraard niet verwacht van onze nieuwe teamleden. De granfondospirit primeert. En zo nu en dan, wanneer je zelf een granfondo rijdt, of op enkele groepstrainingen waarop ook Ils en Tim aanwezig zullen zijn, kan je meefietsen. Zo zijn beiden present tijdens de Grinta! Challenge (6 mei) en fiets je over de Ardennenhellingen in Ils’ zog tijdens Luik-Bastenaken-Luik Cyclo (22 april). 

Lidmaatschap met voordelen

Lid worden van het Grinta! Granfondo Team kost je jaarlijks € 175. Dat is in deze tijden niet gering. Maar wat daartegenover staat, wat je daarvoor dus terugkrijgt, mag wél gezien worden. Lid worden van het Grinta! Granfondo Team levert je heel wat extra’s en voordelen op. We lijsten ze even voor je op:

  • Teamtrui Grinta! Granfondo Team by Giordana, t.w.v. € 75
  • Jaarabonnement op Grinta! (ook om te zetten in verlenging van je bestaande abonnement of in een geschenkabonnement), t.w.v. € 32,50
  • Gratis T-shirt van Grinta! (by The Vandal), t.w.v. € 20
  • Gratis deelname aan Grinta! Challenge (groepsrit van het team), t.w.v. € 25
  • Gratis deelname aan Luik-Bastenaken-Luik Cyclo (groepsrit van het team), t.w.v. € 40 tot € 70
  • 10% korting (het hele jaar door) op de producten van Giordana, KASK, KOO en SupQ via de winkels van Peloton (Voeren of Kampenhout)
  • Extra voordelen (o.a. bij aankoop van de wielen van Scope)
  • Gratis proefpakket van SupQ, t.w.v. € 12

Wil jij lid worden? Stuur dan een mailtje naar frederik@grinta.be voor de verdere afhandeling!