Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga in jungle-stijl de baan op

Voor wie eens met een wat ander wielershirt de baan op wil, is de zomercollectie van Bioracer wellicht geschikt. Het merk heeft namelijk kledingsets in jungle-stijl. In een fotoshoot in Shot, een bijlage die is toegevoegd aan de nieuwste Grinta!, komt de collectie breed onder de aandacht.

Fatima kiest resoluut voor de Vesper double top (74 euro) dat zowel een topje als een sportbeha is. Om te matchen met Pieter gaat ze eveneens voor de Jungle-uitvoering. Omdat het in onze contreien zelden echt heet wordt, vult Fatima haar outfit aan met het bijpassende Vesper truitje (64 euro) en de gekende Subli-armwarmers (29,50 euro). Het shirt is tegelijk aerodynamisch en vrouwvriendelijk. De naadloze mouwen zitten als gegoten. De Vesper soft short (85 euro) werd helemaal herdacht in functie van het vrouwelijk lichaam. De broekspijpen bieden precies genoeg compressie om de natuurlijke vorm van de benen te behouden. Zo blijven vrouwenbenen ook in een fietsbroek hun pracht behouden.

In de wildernis zou Pieter met zijn Spitfire shirt in Jungle-uitvoering (69 euro) waarschijnlijk niet opvallen, in een peloton des te meer. De optimale fit krijg je pas wanneer je diep in de beugels fietst. De snit ondersteunt Pieter zodat hij langere tijd deze houding kan aannemen. Het Spitfire shirt bestaat voornamelijk uit Matrix, een lichte, in vier richtingen rekbare stof met uitstekende ademcapaciteiten. De naadloze mouwen dragen bij tot een absoluut minimalistische en aerodynamische vorm. De Spitfire Epic bibshort (165 euro) heeft een vorm die gemodelleerd is om extra steun te geven op de fiets. Geïntegreerd gripmateriaal biedt dankzij een afwisselende strakheid de juiste ondersteuning op de juiste plaats. Het Vapor-zeem is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de vraag naar extra demping om de stijfheid van hedendaagse etsen te counteren. De Subli-armwarmers in hetzelfde Jungle-motief (29,50 euro) vormen op hun beurt de perfecte aanvulling op de rest van Pieters tenue, vooral op koelere lente- of herfstdagen, of in een koude zomerochtend die een prachtige dag aankondigt.