Deel dit artikel:

Ga als Shimano-vip naar WK cyclocross

Shimano geeft twee maal twee entreebewijzen voor wereldkampioenschap weg.

Jij kunt samen met een vriend of vriendin als vip naar het wereldkampioenschap cyclocross in Heusden-Zolder op zaterdag 30 en zondag 31 januari. Shimano geeft twee maal twee entreebewijzen weg voor het hele weekend. Zo kun jij Mathieu van der Poel, Sven Nys, Lars van der Haar en Sanne Cant vanaf de eerste rij zien strijden om de regenboogtrui. 

Wil jij kans maken op deze speciale vip-behandeling? Ga dan naar Facebook en vul je gegevens in. De winnaars ontvangen twee toegangskaarten voor het wereldkampioenschap, worden speciaal ontvangen bij de Shimano-truck en krijgen een goodiebag. Je zult niets missen van de wedstrijden om de wereldtitel. Op zaterdag 30 januari rijden de mannen junioren, vrouwen onder 23 en elite vrouwen. Zondag 31 januari is het de beurt aan de mannen onder 23 en elite mannen. Met deze vip-kaarten wordt het voor de winnaars een onvergetelijk weekend. 

Meedoen kan tot en met zondag 24 januari 2016, 18.00 uur. De winnaars worden op maandag 25 januari bekendgemaakt en ontvangen van Shimano een e-mail.