Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Futurum staat je alle seizoenen bij, ook in de winter

De meeste mensen denken bij Futurum aan de gelijknamige webwinkel: FuturumShop. De naam staat echter ook voor een kledinglijn. Futurum zorgt met haar kleding voor een warme winter. In modebijlage Shot, een uitgave van Grinta!, introduceren we enkele producten.

Futurum pakt uit met heel wat ‘vierseizoensmaterialen’. Zo doet Stijn een beroep op de 4 Seasons bib shorts (119,99 euro) en jacket (149,99 euro). Ze vormen de basis van zijn outfit voor gebruik tussen -5 en 15 graden. Zijn beenwarmers (49,99 euro) komen eveneens uit de 4 Seasons reeks. Zijn hele kledingset is polyvalent inzetbaar en ideaal voor wisselende weersomstandigheden. Alles is bovendien voorzien van reflecterende elementen voor de donkerste dagen van de winter.

Fatima draagt het Mara truitje met lange mouwen (89,99 euro) dat de beste combinatie van comfort en design biedt. Het ergonomische ontwerp sluit perfect aan op haar lichaam. De silicone gripper voorkomt het omhoog kruipen zodat Fatima steeds beschermd is tegen vocht dat door het achterwiel wordt opgegooid. Haar lange broek – ook van het type Mara (94,99 euro) – beschikt over een ergonomisch gevormd futurum comp zeem. Bovendien zijn de bretellen voorzien van een clipsysteem voor een snelle en makkelijke sanitaire stop.

Headwear & eyewear

De Face & Neck warmer (15,99 euro) van Futurum kreeg een antibacteriële behandeling en is voorzien van een elastische band. Less is more.

De zwarte Photochromic Hydrophobic zonnebril (74,99 euro) past bij iedere outfit. Bovendien passen de lenzen zich aan de lichtomstandigheden aan en zijn ze waterafstotend.

Gerelateerde artikels