Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Futurum: kleding voor alle seizoenen

FuturumShop is meer dan alleen een handige e-tailer in fietsartikelen. Het Nederlandse bedrijf heeft ook een eigen kledinglijn, genaamd Futurum. De nieuwste kleding van het merk komt aan bod in de nieuwste modebijlage Shot van Grinta!.

Geen frivole patronen maar veelal effen designs bij Futurum deze winter. Fatima combineert de MARA Bib Tights (149,99 euro) met het blauwe 4 SEASONS jasje. Zowel haar jacket als broek zijn ontwikkeld om te fietsen in temperaturen ver onder het vriespunt. De MARA broek is voorzien van wind- en waterdichte stof op de voorzijde en de kuiten. Aan- en uittrekken wordt vergemakkelijkt dankzij de ritssluiting aan de enkels. De antibacteriële Futurum COMP dameszeem geeft uitstekende demping. De 4 SEASONS vest is voorzien van reflecterende details op de schouders en onderrug. Op diezelfde rug vinden we drie ruime achterzakken en een functioneel, verborgen opbergzakje met rits.

Mike houdt het voor zijn 4 SEASONS jacket (149,99 euro) op eenvoudig zwart. Het veelzijdige jack is rekbaar in vier richtingen, waardoor het te combineren valt met verschillende soorten baselayers. Dat maakt deze vest nagenoeg altijd inzetbaar. Mike kiest niet voor een lange fietsbroek, maar wel voor de 4 SEASONS Bib Short (119,99 euro) aangevuld met de beenwarmers uit dezelfde 4 SEASONS-reeks (49,99 euro).

Futurum 4 SEASONS Shoe covers

De 4 SEASONS overschoenen (54,99 euro) van Futurum zijn inzetbaar van -5 tot + 15 graden. Ze halen een hoog waterdichtsheidsniveau en zijn daarnaast winddicht. Dankzij de open hielconstructie slijt de stof minder snel.