Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

FUTURUM 4 Seasons is de basis van elke wielergarderobe

Ook al is het voorjaar begonnen, op het weer in Vlaanderen en Nederland kan je ook de komende weken niet altijd bouwen. Soms zijn de temperaturen laag, soms regent het. Met de kleding van FUTURUM 4 Seasons kan de training of fietstocht echter altijd doorgaan.

Kou, regen en wind zijn natuurelementen waarmee elke Vlaamse en Nederlandse fietser moet afrekenen. Goede, beschermende kleding is het eerste schild dat fietsers daartegen optrekken, buiten het haast oneindige doorzettingsvermogen waarmee elke fanatieke fietser uit de Lage Landen lijkt te worden geboren.

De kledingcollectie van FUTURUM 4 Seasons is zo’n beetje een basis van de wielergarderobe van elke fietser in Vlaanderen en Nederland. De broeken en jacks uit de productreeks zijn onder wisselende omstandigheden en onder variërende temperaturen te gebruiken. Of het nou 5 graden vriest of 15 graden boven nul is.

FUTURUM 4 Seasons heeft in de ontwikkelingsfase naarstig gezocht naar het best beschikbare materiaal. Er is uiteindelijk gekozen voor een stof die een hoog waterdichtheidsniveau haalt en tegelijkertijd goed ademt en elastisch is. Met reflectie-elementen ben je tevens goed zichtbaar in FUTURUM 4 Seasons. De kleding wordt met de hand gemaakt, in Europa.