Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Frisse kleuren overheersen in outfits van Calobra

Calobra is het eigen kledingmerk van fietsspecialist Mantel. Vrolijke, frisse kleuren en motieven overheersen in de outfits die Grinta! heeft opgenomen in de shoot voor de modebijlage SHOT.

Lorenzo komt fleurig voor de dag met het groene Mountains Aero Shirt (59,95 euro) van Calobra. De verwijzing naar de bergen doelt grotendeels op de graphics want het shirt mikt vooral op aero-prestaties. De strakke performance-pasvorm wordt gegarandeerd dankzij de elastische en flexibele aerostof. Die is bovendien slijtvast, zodat het shirt lang meegaat. Dankzij de siliconen gripper achteraan, blijft het shirt goed op zijn plaats zitten. De Arta bibshort (69,95 euro) beschikt over een brede siliconen band om de pijpen op hun plaats te houden. Extra brede mesh bretellen zorgen voor voldoende ademruimte. Het zeem is gemaakt uit verschillende lagen met een thermoregulerende werking waardoor Lorenzo zelfs op de heetste dagen niet op de blaren moet zitten.

Fatima is de grote ster op de weg met haar Windwheel Festival shirt (59,95 euro). De flexibele elastische stof valt met de lasergesneden mouwen en de vrouwelijke pasvorm mooi om haar lichaam. Haar Deia bibshort (69,95 euro) heeft net als Lorenzo’s variant voor mannen extra brede mesh bretellen voor een vrijer gevoel. Dankzij de brede siliconen band sluiten de broekspijpen mooi aan zonder afdrukken achter te laten in Fatima’s huid.