Deel dit artikel:

Fly Like Wout: win met Strava-uitdaging een training met Wout van Aert

De ogen van wielerfans zijn deze weken, logisch, veel gericht op Wout van Aert. Reden genoeg voor zijn sponsoren om acties te lanceren. Fly Like Wout is er een van. Bij deze Strava Challenge word je vanaf aanstaande maandag uitgedaagd om drie weken lang minstens drie keer per week dertig minuten te fietsen of hardlopen.

Wout van Aert zien we natuurlijk geregeld met en op een fiets, maar hij mag ook graag hardlopen. Vandaar dat binnen deze Strava Challenge, geïnitieerd door Red Bull en met medewerking van Lazer, ruimte is voor beide sporten. De uitdaging is om tussen 3 en 23 april minstens drie keer per week een half uur te fietsen en/ of hardlopen. Wil je deelnemen, dan meld je je eenvoudig aan op Strava.

Prijzenpakket

Iedereen die de uitdaging tot een goed einde brengt, krijgt op Strava de virtuele Red Bull Fly Like Wout-badge. Daarnaast worden er echte prijzen verdeeld. Duizend mensen winnen Van Aerts eigen sixpack Red Bull Energy Drink, vijftig deelnemers winnen zijn helm (de Strada KinetiCore van Lazer die hij zelf heeft ontworpen) en één geluksvogel mag mee op training.