Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fietsen naar het werk is de trend van het moment

Waar heel veel mensen ’s ochtends en ’s avonds aansluiten in de file en daar allesbehalve blij mee zijn, ziet een steeds groter deel van werkend België een fijn alternatief: fietsen naar het werk. Met allerlei initiatieven wordt dit ondersteund. Bedrijven promoten de fiets door douches te installeren, commuters genieten fiscale voordelen en de overheid investeert de laatste jaren in fietsostrades en nieuwe mobiliteit.

Over een afstand van 9 kilometer is men al één minuut sneller van deur naar deur met een speed pedelec dan met de wagen. De speed pedelec, de snellere uitvoering van de elektrische fiets, is dan ook een zeer geschikt vervoersmiddel in het woon-werkverkeer. Bij Stromer staat de commuter centraal. De fabrikant van elektrische fietsen creëert producten die nieuwe, verrassende ervaringen bieden en mensen anders doen denken over fietsen in het woon- werkverkeer.

Het gamma van Stromer is zo opgebouwd dat aan alle verwachtingen van de bestuurder wordt voldaan. Op alle modellen bevindt zich een lock-functie, waarbij de fiets op slot gaat en waarmee men via de app kan zien waar de Stromer zich bevindt. Wordt de fiets gestolen, dan helpt de diefstalfunctie. De krachtige batterijen (minimaal 618 tot maximaal 983 wattuur) zorgen ervoor dat mensen grotere afstanden kunnen rijden. De motoren bieden zo veel ondersteuning dat men comfortabel en niet bezweet op het werk aankomt.

Kortom: fietsen naar het werk wordt een belonende ervaring.