Deel dit artikel:

Fiets zondag samen met Cadel Evans

Ex-wereldkampioen komt naar BMC Concept Store in Eke.

Samen rijden met Cadel Evans? Dat kan komende zondag (22 mei) bij BMC Concept Store in Eke. De ex-wereldkampioen en oud-winnaar van de Ronde van Frankrijk komt langs bij de opendeurdagen van BMC Concept Store en gaat met klanten op stap. Onder begeleiding van Evans ga je de baan op voor een rit van ongeveer 70 kilometer.

Het parcours is geschikt voor fietsers met een gezonde basisconditie. BMC Concept Store hanteert echter het principe ‘samen uit, samen thuis’ en laat dus niemand aan z’n lot over. Een racefiets in goede staat met goed functionerende remmen is aan te raden. De rit met Evans is er niet alleen voor mensen met een fiets van BMC, geeft de organisatie aan. Inschrijven kan via hello@bmcconceptstore.be. Evans is beschikbaar tussen 12.30 en 15.00 uur, ook voor foto’s.

De rit met Evans maakt onderdeel uit van de opendeurdagen van BMC Concept Store. Deze zijn op zaterdag 21 en zondag 22 mei. Er wordt dan eveneens stilgestaan bij het vierjarig bestaan van de zaak. Bij een verjaardagsfeestje horen natuurlijk kadootjes en versnaperingen, ook hier wordt voor gezorgd. De aanwezigheid van vertegenwoordigers van verschillende merken en BMC-ambassadeur Cadel Evans maken het zeker de moeite waard om een keer langs te komen. Verder maak je kans om een reis naar Zwitserland te winnen.

Opendeurdagen:
– Zaterdag: van 9.00 tot 18.00 uur
– Zondag: van 10.00 tot 17.00 uur