Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fiets in stijl, het hele jaar rond

Voor mensen in de Lage Landen is fietsen een tweede natuur. Of het nou regent of warm is, er wordt altijd op de pedalen geduwd. AGU heeft kleding voor alle fietsers, wat de omstandigheden ook zijn. Everyday riding (#everydayriding) is het motto dat het Nederlandse merk graag propageert.

Voor de fietscollectie van komende zomer is AGU met een leeg canvas van start gegaan. Er is geluisterd naar de fietsers en naar dealers. Op basis daarvan is een geheel nieuwe collectie-indeling gemaakt. Het resultaat is een vernieuwde, moderne, maar nog steeds herkenbare stijl voor AGU. Alles is onder de loep genomen, van logogebruik en gedeelde kleurkaarten tot materialen en technologie├źn.

Niet alleen het visuele aspect is belangrijk geweest. Er is tevens gekeken naar de indeling. AGU werkt met Essential en Collecties. Essential staat voor producten die stijlvast zijn en dus meerdere jaren mee kunnen worden genomen in het assortiment. Het Collectie-gedeelte bevat verschillende concepten met bijbehorende onderscheidende uitstralingen.

De Trend-collectie wisselt om snel te kunnen schakelen binnen nieuwe ontwikkelingen in de markt. De SIX 6 Heritage-collectie viert de classics en de Premium-collectie is ontwikkeld zonder concessies te doen aan uitstraling en kwaliteit. Kortom: voor iedere fietser is er iets voorhanden om in te stijl te kunnen fietsen, het hele jaar rond.

#everydayriding

Trend

SIX 6 Heritage

Premium

Gerelateerde artikels