Deel dit artikel:

F! by Fabulous: nieuw, flashy sportmerk voor vrouwen

F! by Fabulous heeft wieleroutfits met blitse designs.

Fietsende vrouwen. Je ziet ze meer en meer rondrijden op onze wegen. Reden genoeg voor de Oudenaardse Stéphanie Tuytens om een webshop voor sportende vrouwen op te zetten: www.fbyfabulous.be. Ze biedt daar onder meer wielerkledij. 

“Ik ben zelf altijd al sportief geweest en sedert enkele jaren heeft de triatlon-microbe mij stevig te pakken. Ik focus mij daarbij vooral op het fietsen. Maar de bestaande fiets- en triatlonkledij voor vrouwen vond ik maar niks.  Nergens vond ik een leuke outfit waarin ik mij goed voelde om te gaan sporten,” licht Stéphanie toe. Het was uiteindelijk haar man die haar over de streep trok. Zijn reactie: “Als het niet bestaat, waarom maak je het dan niet zelf? ”

Dat was het begin van F! by Fabulous, de online shop die onder meer in blitse wielerklediij voor vrouwen voorziet. Denk daarbij aan fietsbroeken, truitjes en fietstops. Kenmerkend zijn de veelal fancy prints. In de shop zien we onder andere een luipaard- en flamingodesign. Het zijn ontwerpen die we niet alle dagen tegenkomen. F! by Fabulous voorziet ook in sportkledij voor zwemsters.

  • p1.jpg
  • p2.jpg
  • p3.jpg