Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Filou Classic

20 maart 2022

Op de site van het Bierkasteel (Brouwerij Van Honsebrouck) in Emelgem organiseren we met de Emelgemse WielerVrienden Club de ‘Filou Classic’: een uniek fietsevent met start en aankomst op de site van deze gloednieuwe en hoogtechnologische brouwerij!
Er is keuze uit 4 afstanden: 40, 60, 90 of 125 km. Elke tocht verloopt van start tot finish over landelijke en rustige wegen. Bij de 2 kortste afstanden fietst men via de Mandel richting Leie en het hinterland van Waregem. De 90 km trekt pal doorheen het voorgeborchte van de Vlaamse Ardennen (Nokere/Wannegem-Lede/Mullem) richting Oudenaarde. Bij de 125 km breien we er nog een extra lus aan doorheen de Vlaamse Ardennen met tal van bekende hellingen en onbekende pareltjes (zijkant Molenberg, Berendries, Kanakkendries, Ganzenberg, Berg Ten Stene), kortom de perfecte voorbereiding op de Ronde van Vlaanderen!

Bij de start kan men genieten van een gratis koffie, tijdens de rit van een uitgebreide bevoorrading en na uw inspanning voorzien we een gezellige après bike in het Bierkasteel!

Er is tevens een beveiligde fietsenstalling.

Gegevens

Datum:
20 maart 2022
Evenement Categorie:
Cyclo
Site:
www.ewvc.be

Locatie

Bierkasteel Van Honsebrouck
Brouwerijstraat 1
IZEGEM,

Organisator

Emelgemse Wieler Vrienden Club
Telefoon:
478440131