Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

14e Wacky Toertocht

12 november 2022

De toertocht van mountainbikeclub Wacky Racers is reeds aan de 14de editie toe en schotelt opnieuw een uitdagend parcours aan de bikers. De TT wordt op zaterdag 12 november 2022 georganiseerd en er wordt opnieuw gestart vanuit de mooie sporthal van Westkapelle.
Er is keuze tussen afstanden van 25, 35 en 48km. U wordt vanaf 8u30 tot 12u verwelkomd aan de Molenhoek in Westkapelle waar een bewaakt bikepark is voorzien. Na de inschrijving krijgt u een noodnummer en een bonnetje voor de gratis soep.

De tocht loopt eerst langs het mooie blinckaert- en koningsbos. Er wordt vervolgens een ommetje gemaakt aan de werken langs Het Zwin vooraleer de mooie streek van Cadzand en Sluis te doorkruisen. Zoals ieder jaar stellen een paar landbouwers hun weides en veldwegen open om de biker optimaal te laten genieten van een sterk offroad – en fungehalte.

Aan de aankomst is een grote bikewash voorzien en ruim de mogelijkheid om een warme douche te nemen in het sportcomplex.

In de sportzaal wordt u getrakteerd op warme soep en wordt u nog uitgenodigd tot een gezellige après-bike samen met de Wacky’s en de andere bikersvrienden.

We wensen ieder alvast veel bikeplezier toe.

Gegevens

Datum:
12 november 2022
Evenement Categorie:
MTB
Site:
www.wackyracers.be

Locatie

Sporthal Molenhoek
Herenweg 11
KNOKKE-HEIST,

Organisator

Wacky Racers
Telefoon:
50630182