Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Etxeondo lanceert nieuwe voorjaars- en zomercollectie

Etxeondo bestaat komende zomer 45 jaar. In de aanloop daarnaartoe pakt het Baskische bedrijf extra groots uit met een nieuwe voorjaars- en zomercollectie.

Designer Amaia Rodrigo benadrukt dat de nieuwe Etxeondo-collectie anders is dan alle andere jaren. “Het is de meest complete en diverse collectie die Etxeondo ooit heeft gemaakt. We kunnen met onze collectie nu namelijk verschillende soorten fietsers bedienen, zonder hierin de essentie en identiteit van Etxeondo te verliezen.”

Drie productfamilies

De collectie is ingedeeld in drie productfamilies. Daarmee richt Etxeondo zich op drie soorten fietsers met ieder andere kledingbehoeftes. De producten uit de Pro-familie zijn gemaakt voor degenen die presteren boven aan de prioriteitenlijst zetten. Deze worden continu geïnnoveerd, ook voor gebruik in het profpeloton. Qua materiaalgebruik en toegepaste technologieën probeert Etxeondo met de Pro-lijn steeds vooruitstrevend te zijn.

De Endurance-familie is bedoeld voor avontuurlijke fietsers. Hiermee doelt Etxeondo op gravelbikers en mensen die lange tochten maken. Intensief of meer ontspannen. Etxeondo stelt vast dat de groep avontuurlijke fietsers in de afgelopen jaren sterk is gegroeid.

Tenslotte is er de Essentials-familie. Hierin zitten de onmisbare kledingstukken die volgens de kwaliteitsprincipes van Etxeondo zijn gemaakt. Ze zijn geoptimaliseerd op basis van de nieuwste modetrends.

Maria Jesus Uranga, verantwoordelijk voor productontwikkeling: “Elke productfamilie is geperfectioneerd met het oog op de behoeftes van een bepaalde groep fietsers met een specifieke fietshouding en -stijl. Toch laten de verschillende producten zich ook goed combineren.”

Vanaf nu beschikbaar

De nieuwe collectie is vanaf nu beschikbaar op etxeondo.com en bij geselecteerde winkels in de Benelux. Verkooppunten zijn te vinden op de Etxeondo-website. Voor meer informatie over de collectie is er een uitgebreide beschrijving in het online Etxeondo-magazine.

Gerelateerde artikels