Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Een greep uit de voorjaars- en zomercollectie van FUTURUM Quality Gear

FuturumShop is de webshop waar veel fietsers snel hun inkopen doen: helmen, handschoenen, shirts, bib shorts, brillen. Het vooral online georiënteerde bedrijf heeft zelf ook een eigen kledinglijn: FUTURUM Quality Gear. De modebijlage SHOT van Grinta! toont je een greep uit de collectie van FUTURUM Quality Gear.

Lorenzo gaat de weg op met het PROFORMANCE Jersey JORIS Pro (94,99 euro) van FUTURUM Quality Gear, het shirt dat ook de profs van Leopard Pro Cycling dragen. De opvolger van het JORIS Original truitje heeft extra grote mesh panelen aan de zijkant en schuine achterzakken die makkelijker bereikbaar zijn tijdens het fietsen. Het shirt is voorzien van een extra zakje aan de zijkant voor gelletjes en ander proviand dat steeds binnen handbereik moet blijven.

Om gewicht te besparen is enkel de achterkant voorzien van een siliconen gripper. Wanneer het toch te warm wordt, biedt de volledige frontale rits soelaas. De JONA Bib Shorts (179,99 euro) is een lichtgewicht exemplaar met compressie voor herstel tijdens de rit. De JONA fietsbroek is daarom de ideale metgezel tijdens marathonetappes. Het FUTURUM Pro zeem is dankzij de uitstekende demping geschikt voor alle omstandigheden, waaronder de meest extreme duurritten. Dankzij de zigzag-structuur van de carbonvezels is het zeem antibacterieel. Speciale perforatie zorgt dan weer voor extra luchtcirculatie en bijgevolg een lagere temperatuur.

Tijdens korte pauzes of voor een afdaling trekt Lorenzo snel het PROFORMANCE Wind Vest Superlight aan (79,99 euro). Het praktische kleinood is bijzonder licht en dun, maar beschermt tegelijkertijd prima tegen de wind. Het voorkomt afkoeling en laat zich door de compacte vorm probleemloos meenemen op elke trip.