Deel dit artikel:

Dynamic houdt Tietema’s Cannondale topfit

Tour de Tietema begint aan een spannend nieuw hoofdstuk met het eigen TDT-Unibet Cycling Team. Bij zo'n eigen ploeg heb je sponsors nodig. Dat leverde al een unieke Cannondale SystemSix op, maar nu komen daar ook de onderhoudsproducten van Dynamic bij.

Vanaf nu heeft het team van Bas Tietema, Josse Wester en Devin van der Wiel toegang tot alle Dynamic-producten zoals Speed Potion Wax, Ultra² Lube, Dirt Destroy en Mechanics Magic. Hiermee schaart TDT-Unibet Cycling Team zich tussen de grootmachten als Team Jumbo-Visma, Alpecin-Deceuninck en BORA – hansgrohe, een aantal grote namen in de wielerwereld waar Dynamic al mee samenwerkt. De Nederlandse fabrikant ontwikkelt en produceert fietsverzorgingsproducten die prestatiegericht en milieuvriendelijk zijn. Innovaties zoals extreem duurzame en frictieverlagende kettingolie en kettingwax, zijn gemaakt voor teams die alleen het beste willen voor hun renners en mechaniekers.

Het TDT-Unibet Cycling Team strijdt op continentaal niveau, maar zal ook van grote waarde zijn op informerend gebied. Op onder andere het Tour de Tietema Academy Youtube-account zullen in samenwerking met Dynamic meerdere tips en tricks over fietsonderhoud worden gedeeld met de fietscommunity.

Het team van Tour de Tietema heeft er sinds de start van het TDT-Unibet Cycling Team voor gekozen om uitsluitend met topmerken samen te werken. Namen als Shimano, Garmin, Scope Cycling, Cannondale en nu dus Dynamic verbinden zich aan het grote doel van Tour de Tietema: sportliefhebbers vermaken én inspireren om zelf (meer) te gaan fietsen.

Dynamic is de exclusieve bike care partner van Tour de Tietema. De onderhoudscategorieën reinigen, smeren en monteren zijn goed vertegenwoordigd en aangevuld met borstels, microvezeldoeken en producten om fietsaccessoires zoals helmen, brillen, schoenen en kleding te behandelen.

Josse Wester van TDT-Unibet Cycling Team is opgetogen over de samenwerking: “Wij zijn enorm blij om Dynamic als technisch partner bij ons team te betrekken. Fietsonderhoud is een belangrijk onderwerp, de prestatiewinst die te behalen is door het juiste smeermiddel te gebruiken op het juiste moment kan voor onze mannen het verschil maken tussen winst of verlies. We hebben ons eraan verbonden om uitsluitend met de beste merken samen te werken en daar hoort Dynamic uiteraard bij.

Rob Fleu van Dynamic ziet de gelijkenissen: “De teams, renners en rensters die wij met Dynamic ondersteunen hebben één ding met elkaar gemeen, ze willen de allerbeste zijn in wat ze doen en hebben daar alles voor over. Of het nou gaat om het winnen van de Giro, Unbound, Tour de France of het WK cross, allemaal willen ze de wielerwereld op z’n kop zetten. TDT-Unibet Cycling Team heeft een geheel eigen wijze om dat voor elkaar te krijgen en dat juichen we bij Dynamic toe. We zijn blij en trots om deel van dit project uit te maken.”

Bekijk hier de beelden van de opbouw van de fiets.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE