Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dumoulin en Matthews rijden vanaf 2019 met kleding van Craft

Team Sunweb en Craft Sportswear slaan de handen per 1 januari 2019 ineen. Beide gaan een samenwerking van ten minste vier jaar aan op het gebied van kleding. De samenwerking bestaat uit de levering van racekleding, vrijetijdskleding en formele kleding en hulp bij productontwikkeling. Alle Sunweb-geledingen (WorldTour Men, WorldTour Women en Development) zijn betrokken.

“We zijn gedreven door innovatie en zijn erg enthousiast om samen met een van ‘s werelds sterkste wielerploegen geavanceerde race- en trainingsuitrustingen te ontwikkelen”, zegt Daniel Högling, Product & Marketing Director van Craft International. “Door onze krachten te bundelen met powerhouse Team Sunweb zullen we onze aanwezigheid in de fietssport versterken, wat de komende jaren een belangrijk aandachtspunt voor ons zal zijn. Deze samenwerking, die het heren-, vrouwen- en het developmentteam omvat, biedt ons een perfecte gelegenheid om ons aanbod voor zowel retail als wielerclubs verder te ontwikkelen. Hiermee creëren we de volgende generatie functionele en innovatieve training- en wedstrijdkleding die de sportervaring voor rijders op alle niveaus zal verbeteren.”

Koen Bart (Commercie Team Sunweb) verwelkomt Craft graag bij hun portfolio van partners. “Craft heeft een bewezen staat van dienst in onze sport en is een van de grote namen in de branche. Ze hebben al een uitgebreid assortiment van betrouwbare, hoogwaardige kleding. Daarnaast zijn we ook erg enthousiast over de innovatieprojecten die we samen zullen opzetten. Onderzoek en ontwikkeling is steeds belangrijker geworden voor Craft en is ook een van de hoekstenen van de visie van het team. Een perfecte match! Samen met de experts van het team en onze innovatiepartners zal Craft bijvoorbeeld nauw samenwerken bij de volgende stappen in aerodynamica, verbeteringen in veiligheid door het gebruik van DSM’s Dyneema en temperatuurregeling door middel van kleding.”

Gerelateerde artikels