Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dotout: winterse ritten in trendy kleding

Een kledingmerk dat snel naam maakt in de Benelux is Dotout. De Italiaanse ontwerpers achter het merk zorgen telkens weer voor trendy kledinglijnen. Ook voor komende winter. Hier een greep uit de collectie. Bekijk meer in Shot, de modebijlage van Grinta!.

Dotout profileert zich als een trendy merk. Met het Spirited Jacket (284,99 euro) mikt Dotout dan ook meer op de pendelaars en lifestyle, maar ook voor gravelrides of op de mountabike kan Stijn dit inventieve en opvallende jasje gebruiken. Het Spirited jacket heeft voldoende ademende eigenschappen en is daarnaast echt gericht op warmte en comfort. Met het Tornado bibshort (189,99 euro) doorstaat Stijn elke rukwind, de geruite Checked sokken (19,99 euro) krikken zijn cool-factor flink op.

Fatima verkiest het prestatiegerichte, roze-zwart gestreepte Le Maillot jasje (189,99 euro) in combinatie met de strakke Heat Bib Tight (119,99 euro). Haar voeten blijven warm met de Dotty kousen (24,99 euro) uit merinowol.

Headwear

De Flag Neckwarmer 850 (24,99 euro) is zacht, elastisch en is verkrijgbaar in meerdere frivole designs.

De Rain Cap (39,99 euro) draag je om je hoofd te beschermen tegen de natuurelementen, ook onder een goed geventileerde helm.

Handschoenen

De Twister handschoenen van Dotout (79,99 euro) combineren een uitstekende bescherming tegen water, wind en koude met de drang naar ventilatie van de ledematen. De middellange manchetten bieden optimale bescherming. Met de vingertoppen bedien je makkelijk het touchscreen van je fietscomputer.

Wij hebben wel een boontje voor deze Bean handschoen (39,99 euro) van Dotout. Maximale verluchting in combinatie met een degelijke bescherming tegen koude en wind. Verkrijgbaar in 5 verschillende maten zodat je steeds de juiste pasvorm vindt.

Footwear

De Dotty kousen (24,99 euro) uit merinowol hebben een eigentijdse look, maar voelen vooral aangenaam en lekker warm aan.

Gerelateerde artikels