Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Devolder nieuw uithangbord van FUTURUM Quality Gear

Stijn Devolder is het nieuwe uithangbord van FUTURUM Quality Gear. De tweevoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen zal niet alleen de kleding dragen tijdens ritten, hij gaat eveneens een rol vervullen in de productontwikkeling.

“In de achttien jaar dat ik professioneel wielrenner ben geweest, ben ik meerdere malen op tegenstanders gestuit die qua niveau niet voor mij onder moesten doen. Door telkens te zoeken naar details, ben ik erin geslaagd de nodige successen te vieren”, stelt de ex-prof. “Het is mooi dat dankzij deze minutieuze en doordachte werkwijze ook FUTURUM Quality Gear meer dan succesvol is. Ik hoop met mijn expertise de al super hoogwaardige kleding naar een nog hoger niveau te kunnen tillen.”

Hoge kwaliteit en duurzaam

FUTURUM Quality Gear is een Nederlands kledingmerk. Het is gekoppeld aan de webwinkel FuturumShop. FUTURUM Quality Gear heeft in Maarten Tajllingii nog een andere ex-prof die ambassadeur is. Ook is er een partnership met Leopard, de Luxemburgse continentale ploeg. Met dit soort samenwerkingen wil het merk blijven voldoen aan de hoge eisen die veeleisende renners stellen. Naast de kwaliteit is het thema duurzaamheid een stokpaardje. Het merk gebruikt veel merinowol en verwerkt geen plastic in verpakkingen.

  • FUTURUM Quality is ook aanwezig op Velofollies (standnummer: 410A)

Gerelateerde artikels