Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Details maken de FUTURUM Jona Bib Shorts tot dé broek

De fiets is meestal het centrale punt waar de passie van de fietser om draait. Maar er is iets waarmee elke fietser een nog intiemere relatie heeft. ‘The little black’ van onze sport: de fietsbroek. FUTURUM Quality Gear heeft met de FUTURUM Jona Bib Shorts een geavanceerde broek in huis.

Iedereen kent vast het gevoel van het dragen van een wielerbroek die niet optimaal is. De pasvorm is niet prettig, het zeem ventileert onvoldoende. Iedereen wil een broek die wél geschikt is. Toch is het voor veel fietsers niet gemakkelijk om op voorhand de kwaliteit van een broek in te schatten. Welke is nou goed en bewijst tijdens een training zijn waarde?

Bij FUTURUM Quality Gear zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de FUTURUM Jona Bib Shorts. Details maken daarbij het verschil. De broek biedt compressie, wat zorgt voor een perfecte pasvorm, betere prestaties en een sneller herstel. Als je fietst op een dag met veel zonuren, dan beschermt de stof je tegen de schadelijke UV-stralen (factor 50).

De FUTURUM Jona Bib Shorts is de lichtste broek in het gamma van FUTURUM Quality Gear en zorgt op allerlei manieren voor extra comfort. De stof stretcht vier kanten op en volgt daarmee de spieren en de fietsbeweging optimaal. Dankzij het geperforeerde zeem geniet je van een uitmuntend ademend vermogen. Dat voorkomt irritaties.

100% Tevredenheidsgarantie
Een fietsbroek moet perfect zitten en dat weet FUTURUM Quality Gear als geen ander. Daarom mag je de FUTURUM Jona Bib shorts binnen 14 dagen retourneren als deze niet bevalt. Het maakt niks uit dat de broek gedragen is, je krijgt gewoon je geld terug.

Gerelateerde artikels