Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De slimme fietsverlichting van BBB Cycling

Nooit meer overvallen door de duisternis! De nieuwe verlichting van BBB is voorzien van allerlei slimmigheidjes. Zoals een extra fel knipperlicht voor overdag waardoor je extra opvalt bij andere weggebruikers en dus veiliger over de weg beweegt. Of een stadsstand waardoor je batterij kunt besparen. Vergeet je dit? Dan kan je ook gaan voor lampen die automatisch overschakelen op het knipperlicht om batterij te besparen en die je veilig thuisbrengen.

De nieuwe Signal

Op zoek naar verlichting die je veel licht en gebruiksgemak oplevert? Met de Signal geef je letterlijk het juiste signaal aan andere weggebruikers. Dit lampje geeft een helder LED-licht, is voorzien van een zelfsluitende en waterdichte USB-ingang en kan overal op de fiets worden bevestigd met de strap-mount. De aan/uitknop is verborgen aan de achterkant. Dit levert meer zichtbaarheid op een maakt van het gehele lampje een schakelaar.

“Door de knop aan de achterkant van de lamp te plaatsen, hebben we voor meer zichtbaarheid gezorgd. Zo kan je de lamp ook heel makkelijk aan- en uitzetten. Je drukt eenvoudig op de voorkant van de lamp, de knop wordt tegen de zadelpen gedrukt en gaat aan en uit.” – Sebastiaan Bowier, Product Designer

Meer weten over de Signal?

Nanostrike 400

Ben jij op zoek naar een lamp met een grote lichtopbrengst verpakt in een compact ontwerp. Dan is de NanoStrike 400 dé geschikte lamp. Deze lamp heeft een ronde bundel, is super compact en heeft een lichtopbrengst van wel 400 Lumen. Je kan hem met de bijgeleverde strap overal op je fiets monteren en bent er door de dayflash mode ook overdag goed zichtbaar mee.

“Wielrenners willen een lichtgewicht en compacte lamp, maar wel een goede hoeveelheid licht kunnen gebruiken. Dit lampje biedt daarvoor de uitkomst, veel licht in een klein pakketje dat slechts 65 gram weegt.” – Tjerk Bakker, Product Manager

Meer weten over de Nanostrike 400?