Deel dit artikel:

De nieuwe Scott-collectie brengt je door weer en wind

Scott komt met een nieuwe collectie op de markt. De Scott All Season-collectie is gericht op weer waar de strafste fietsers door rijden. Met dank aan de winddichtheid, waterdichtheid en zichtbaarheid, kan je met een groot comfort door de koudste omstandigheden rijden.

De weersomstandigheden maken het je soms moeilijk om je geliefde fietstochtjes te maken. Met de SCOTT Trail Storm waterbestendige jas en broek wordt dit een stuk makkelijker. Zo is de broek gemaakt van een waterdichte 3L-stretchstof. De volledig waterdichte zakken en ventilatieritsen zorgen ervoor dat je gedurende een hele dag droog blijft. Ideaal ook voor je dagelijkse woon-werkverkeer. Bij de jas hoort een adviesprijs van 229,90 euro, bij de broek een van 149,80 euro.

De All Season Endurance/Gravel-collectie is speciaal gericht op de gravelrijder die zich niet laat tegenhouden door regen en wind. Zo kunnen vrouwen hier terecht voor een jas, de SCOTT Gravel Warm Merino, die zelfs geschikt is voor de langste ritten in de koudste omstandigheden. De jas is gemaakt van merinostof, wat comfort en warmte biedt. Met de Scott Gravel Warm +++ fietsbroek, worden ook je benen niet nat en koud. De jas krijgt een adviesprijs van 129,90 euro. De broek zal rond de 179,90 euro worden aangeboden.