Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

De functionele én opvallende winterkleding van Bioracer voor deze winter

We willen in het donkere seizoen kleding die én functioneel is én je doet opvallen. Bioracer voorziet daarin. In de modebijlage Shot van Grinta! wordt het gamma van Bioracer uit Tessenderlo voorgesteld.

Voor intensievere trainingen kiest Lorenzo voor het Spitfire Tempest Spring jacket (119 euro). Het jasje houdt driekwart van de wind tegen, waardoor Lorenzo voldoende beschermd is, maar niet oververhit. Ondanks de winddoorlaatbaarheid, heeft het Spitfire Tempest jacket wel degelijk sterke waterafstotende eigenschappen. Daarnaast heeft Bioracer haar Black Pixeltechnologie geïmplementeerd. Je ziet het niet meteen, maar Lorenzo’s jasje reflecteert wel degelijk. De bijhorende Spitfire Tempest bibtight kost 120 euro en is – zoals de naam doet vermoeden – gemaakt uit gelijkaardige Tempest stof met dezelfde eigenschappen. Hierbij wordt bescherming tegen de weersomstandigheden gecombineerd met een aangenaam draaggevoel. Voorgevormde inserts ter hoogte van de knieën geven extra bewegingsvrijheid. Het Vapor-zeem is dan weer het neusje van de zalm, met focus op hygiëne en demping.

Wanneer de temperaturen onder de 5 graden duiken, is de Vesper Tempest bibtight (120 euro) Fatima’s ideale keuze. De tight is warm en heeft een isolerende werking. Het ontwerp is speciaal afgestemd op de anatomie van de vrouw, en voor het gebruiksgemak werd achteraan een lange rits voorzien. Met haar Vesper Tempest jacket (135 euro) doet Fatima de hoofden van passanten draaien. In de ‘Red Panter’ kleur valt de print op haar mouwen meteen op. Omdat vrouwen doorgaans een smallere taille hebben, waardoor er minder ruimte is om opbergzakjes te creëren, herdacht Bioracer de plaatsing ervan. Eén grote achterzak is met een verticale rits toegankelijk voor Fatima’s rechterhand. Voor mobiele telefoons bedacht Bioracer een afzonderlijk beschermend zakje op de borst.

Bioracer One Tempest Protect Pixel (overschoenen)

Een lekkere pasvorm, voldoende isolatie en enorm veel zichtbaarheid. Dat is wat de One Tempest Protect Pixel overschoenen (59,95 euro) van Bioracer bieden. De overschoenen zijn gemaakt van een combinatie van de Tempest-stof met Bioracers Pixel-technologie.

Bioracer One Tempest Protect Pixel (handschoenen)

Als de temperaturen in vrije val gaan, is de One Tempest Protect Pixel (45 euro) het valscherm dat je nodig hebt. Deze handschoenen bieden maximale bescherming wanneer de koude toeslaat. De gekende pixel-stof om reflectie te vergroten zit verwerkt in de handschoenen.

Bioracer One Tempest Pixel (handschoenen)

De One Tempest Pixel handschoen (35 euro) draagt bij aan een constante temperatuur van je handen. Het isolerende Tempest-materiaal is wind- en waterbestendig. De geïntegreerde pixel-technologie zorgt voor voldoende reflectie om jezelf veilig in het verkeer te begeven.