Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Cuore komt met bib shorts met opbergvakken

Cuore lanceert een bib shorts die meer is dan zomaar een bib shorts. Daarin zitten tevens opbergzaken voor eigendommen, zoals een smartphone en portemonnee. Het nieuwe product van het Zwitserse merk heet Pioneer Utility Bib Short.

Uiteraard heeft Cuore bij de ontwikkeling stilgestaan bij het draagcomfort. De bib shorts heeft het MS2-zeem. Dat is volgens Cuore een perfecte keuze voor wie een comfortabel, hygiënisch en duurzaam zeem prefereert.

De bretels en het rugpand van de fietsbroek zijn gemaakt van ademend, niet-schurend materiaal dat we ook terugzien in de Silver line van Cuore. Dat zorgt voor meer comfort. Ter hoogte van de broekspijpen is de bib shorts gemaakt van een compressiestof voor optimale doorbloeding. Er is gekozen voor gelaste naden. Die zijn flexibel, sterker en platter en daardoor extra comfortabel. Cuore hoeft de broek een militaire print meegegeven.

Ook aan de functionaliteit is gedacht. Op beide broekspijpen is een cargozak genaaid. Die opbergvakken bieden voldoende ruimte voor bijvoorbeeld sportvoeding of een smartphone. Ze zijn zo gemaakt dat het kleinood er praktisch niet uit kan vallen tijdens de rit. Op de linkerzijde is gekozen voor nylon dat een stevige kwaliteit heeft, ventileert en doorschijnend is. Aan de rechterkant zien we een zak van lycra. Die sluit aan bij het ontwerp van de Cuore-broek.

Alsof dat nog niet alles is, zitten er op de overgang tussen het rugpand en het zitvlak nog twee opbergvakken. De aanwezigheid van die zakken maakt het haast niet meer nodig om een shirt te dragen met insteekvakken. De zakken hier zijn net als op de linkerdij van nylon met veel stretch. Er kunnen genoeg items in, zonder dat het comfort afneemt.

Gerelateerde artikels