Deel dit artikel:

Cube lanceert nieuwe Stereo One-familie

Cube lanceert een herziene en uitgebreide serie fullsuspension mountainbikes, waarmee elke mountainbiker de prestaties van de geroemde Cube Stereo binnen handbereik heeft.

Even een open deur intrappen: niet alle mountainbikes zijn hetzelfde en elke trail is anders. Cube’s Stereo-familie omvat het volledige gamma, gaande van de natuurliefhebbende toertochtrijder tot de rasechte enduro-rijder, en iedereen daartussenin.

De volledig herziene Stereo One-reeks heeft nu de juiste fiets voor elke rijder. Kinematica, geometrie en uitrusting zijn optimaal afgestemd op de betreffende toepassing. Met de nieuwe Stereo One heeft CUBE een ongeëvenaarde selectie fullsuspension mountainbikes ontworpen – voor elke mountainbiker, voor elke trail, voor elke uitdaging.

Voor elke behoefte een geschikte mountainbike

De Stereo One22 is een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een klassieke trailbike: 120 millimeter veerweg, ongecompliceerde handling en allround kwaliteiten voor eenieder.

De gloednieuwe Stereo One44 belooft allmountain-prestaties – met de keuze tussen het innovatieve C:68X® of C:62® carbon frame – met 140 millimeter progressieve veerweg, verstelbare geometrie en geïntegreerd opbergvak.

De nieuwe Stereo One55 is voor iedereen die echt gas geeft op de paden. Hij combineert tot 160 millimeter veerweg en C:62® carbon frametechnologie met lagerschalen voor hoekverstelling in de balhoofdbuis, opbergvak in de onderbuis en moderne Enduro-geometrie en progressieve kinematica.

Nog steeds niet genoeg vering? Dan is de Stereo One77 met 170 millimeter veerweg en 29″-wielen, stalen of luchtgeveerde demper met flipchip, verstelbare geometrie en de hoogwaardige C:68X® carbon constructie voor een laag gewicht, hoge veerkracht en krachtige rijeigenschappen.

Go Hybrid

Een e-bike maakt ook deel uit van deze nieuwe familie: de Stereo Hybrid One55 met 150 millimeter veerweg is een nieuwe, volwaardige, enduro-ready e-bike met een C:68X® carbon frame, Bosch CX Smart System en 750Wh batterijcapaciteit voor lang en veelzijdig trailgebruik.

Een laag gewicht, een hoog snelheidspotentieel en doordachte integratie zijn drie kwaliteiten die de nieuwe Stereo Hybrid ONE55 C:68X karakteriseren. Voor de constructie van z’n carbon frame zijn maar liefst zes verschillende vezelsoorten gebruikt, elk exact afgestemd op z’n specifieke rol in het frame. Het resultaat is niet alleen het lichste e-mtb-frame met geïntegreerde accu dat Cube ooit gemaakt heeft – tot 20% lichter dan het frame van de Stereo Hybrid 140 – maar óók het stijfste.

Meer info via cube.eu/one.

NEW IN!

T-SHIRT

FIRE 4 YR RIDE