Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Craft bereidt je voor op de winter

De winter is op komst. En dus trekken we weer andere wielerkleding aan. In de modebijlage Shot van Grinta! doe je met behulp van de fotoshoots een pak ideeën op en check je eenvoudig welke kleding mogelijk bij je past. Onder andere van het merk Craft.

Fatima kiest voor de damesversie van het Hale Subzero jasje (149,95 euro). Dat blijft goed op z’n plaats zitten dankzij de siliconen gripper aan de achterkant, zodat opspattend vocht geen kans krijgt. Omdat voldoende eten ook in de wintermaanden van belang is, komen de drie zakken achteraan goed van pas. Haar Ideal Thermal Bib Tight (109,95 euro) is voorzien van een C3 vrouwenzeem. De broek heeft een ergonomische pasvorm en is dankzij de reflecterende elementen 360° zichtbaar.

Lorenzo’s vernuftige Hale Subzero Jacket (149,95 euro) is een warme fietsjas met ergonomisch design, ideaal voor lange en intensieve ritten in koude en natte weersomstandigheden. De voorkant van de jas, mouwen en achterkant bestaan uit een stretchy stof die winddicht en waterafstotend is. De Verve Bib Tights (129,95 euro) zijn binnenin geborsteld. Ter hoogte van de knieën werd extra isolerende stof voorzien. Het C2 zeem helpt Lorenzo om de winter uit te zitten.

Craft Shelter hat

De unisex Shelter hat (39,95 euro) is gemaakt om onder een helm te dragen. Biedt bescherming tegen koude aan de oren en heeft een extra winddicht voorstuk.

Craft Active Intensity

Het Active Intensity ondershirt (44,95 euro) valt in de groene ‘pine-acid’ kleur meteen op. De pasvorm is athletisch, en dus best geschikt voor intensieve sporters. De Active Intensity houdt het lichaam warm en droog.

Craft CTM RN SS

De CTM RN SS –waarbij SS niet meer dan ‘short sleeves’ betekent – is het neusje van de zalm. Voor 79,95 euro heb je een baselayer die geproduceerd werd aan de hand van de innoverende ‘warp knit’ naadloze techniek. Het ontbreken van naden zorgt voor een ongekend comfort en totale bewegingsvrijheid.

Craft Siberian 2.0 Split Finger

Wind- en waterdichte handschoen met fleecevoering (59,95 euro). Met siliconen print op de handpalm voor meer grip. De vingers zitten per twee in de handschoen voor extra warmte.

Craft Touring Glove

De Touring Glove (39,95 euro) is een vrij klassieke handschoen. De neoprene boord zorgt voor een perfecte aansluiting rond de pols. Op die manier gaat geen warmte verloren.