Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Çois en Life in the Peloton lanceren Road Worlds-collectie

Ook al heeft het niet mogen zijn voor Wout en co, het WK in Leuven gaat de geschiedenis in als het grootste wielerfeest ooit. België en koers, da’s vuurwerk. En dus lanceert Çois Cycling Legacy samen met Life in the Peloton - de podcast van profrenner Mitch Docker - een limited edition kledinglijn die een ode brengt aan het onvergetelijke WK van 2021.

‘Cycling’s coming home’ was de leuze voor het WK 2021. Maar achteraf bekeken kunnen we beter zeggen dat cycling hier het kot heeft afgebroken! Nergens zit de koers dieper in de harten van de mensen dan bij ons en dat hebben we de afgelopen week fenomenaal gedemonstreerd.

Ode aan het WK 2021

Naar aanleiding van dit onvergetelijke WK in België, lanceert wielerkledingmerk Çois Cycling Legacy een limited edition ‘Road Worlds’-collectie samen met Life in the Peloton. Dat is de podcast van Education First-renner Mitch Docker, die zondag in Roubaix zijn allerlaatste profkoers rijdt. De sympathieke Australiër is een opvallende verschijning in het peloton en heeft als klassieke coureur altijd een boon gehad voor alles wat Belgisch is. Uiteraard zit ook bij Çois de Belgische wielertraditie ingebakken. François Cools, grootvader van oprichter Tom Cools, was een gevierd baanwielrenner en werd later ook nog ploegleider van ondermeer Herman Vanspringel

‘Life in Belgium’

‘Pièce de résistance’ van de collectie is een t-shirt met een knipoog naar alles waar we als Belgen zo geroemd voor zijn: onze koersen, onze kasseien, onze frieten en -uiteraard – ons bier. Daarnaast zijn er ook t-shirts, sweaters en petten met een remake van het ‘Life in the Peloton’-logo verkrijgbaar. Soit: een absolute must voor Belgische wielerfans!

Een eerste lichting van de collectie was alvast in geen tijd uitverkocht, maar je kan nog nabestellen!

Meer info op de website van Çois Cycling Legacy.

Gerelateerde artikels