Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Chris Hall verloot zijn custom Cervélo R3 voor het goede doel

Chris Hall is een naam die regelmatig opduikt in het wielercircuit. Ditmaal onderneemt de endurance fietser geen knotsgekke tocht, maar doet hij een fiets van de hand waarmee hij eerder een fietsuitdaging voltooide. Het geld gaat ook nu naar goede doelen: The Pace Centre en Movember.

Om precies te zijn biedt Chris Hall een custom Cervélo R3 aan. De bijzondere kleurstelling van deze fiets heeft hij zelf bedacht. Hall is namelijk niet alleen gepassioneerd fietser, maar vooral ook een bekende designer. Als we Halls video mogen geloven, dan zijn de overwegend roze verfspatten aangebracht na een Paint Party, waarbij de verf met katapulten op het frame is afgevuurd. De Cervélo R3 is er in maatje 54. Hij is afgewerkt met Shimano Ultegra Di2 en wielen van Parcours Strade.

Hall bereed de fiets tijdens de 107e  editie van de Tour de France in 2020. Toen reed hij iedere dag minstens 107 mijl op de fiets als onderdeel van zijn steun aan The Pace Centre, een school die het leven van 107 kinderen tot 18 jaar met motorische aandoeningen wil veranderen. De route voerde hem over een afstand van 2.242 mijl (ruim 3.600 kilometer) van Lands End naar John o’ Groats en Londen. Zo’n 145 uur was hij onderweg.

Hall wilde de fiets waarop had gereden een nieuw leven inblazen en meer geld inzamelen voor zowel The Pace Centre als Movember, een liefdadigheidsinstelling die aandacht vraagt voor gezondheidsproblemen bij mannen. Vandaar deze verloting.

Om voor deze Cervélo-fiets in aanmerking te komen, dien je 10 pond (12 euro) te doneren aan The Pace Centre of Movember via de donatiepagina van Hall. Tegen 31 januari sluit de inschrijving. Op 1 februari wordt uit alle donateurs een winnaar getrokken. Ga voor meer informatie naar de website van Chris Hall.