Deel dit artikel:

Chimpanzee: 100% natuurlijk en gezond

Nieuwe smaken sportvoeding

Bij een actief en sportief leven hoort ook gezonde voeding. De repen en dranken van Chimpanzee zijn gezond en lekker en geven u vóór en tijdens het fietsen nieuwe energie. 100% natuurlijk, dus zonder dierlijke vetten en kunstmatige stoffen, en glutenvrij. Chimpanzee is daarom ook perfect geschikt voor vegetariërs, veganisten, mensen met een gluten-allergie en kinderen.

Nieuwe proteïne shake
De nieuwe QickMix Protein Shake is een proteïne drank met kokos en ahorn smaak die je na het sporten gebruikt om te herstellen.  Eén portie bevat 15g plantaardige proteïnen en 50% van de dagelijks aanbevolen dosis vitaminen. 

Chimpanzee adviseert om deze shake 60-90 minuten na het sporten te drinken. Je kan de mix gebruiken om een shake te maken of je kan hem bij je maaltijd voegen. Warm of koud, met melk of water, aan jou de keuze. De shake is ook geschikt voor mensen die veganistisch en glutenvrij eten. 

Nieuwe kauwpastilles voor instant energie
Ook nieuw in het assortiment zijn kauwpastilles met heerlijke bosvruchten smaak, die je onmiddellijk een energie boost geven. Zoek je een natuurlijke bron van snelle suikers, dan ben je hier aan het juiste adres. De kauwpastilles zijn veganistisch, glutenvrij en bevatten geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten. Ze bevatten vitamines C en E. Eén pakje van 50 g heeft een energiewaarde van 168 kcal. 

Nieuwe smaken energie en proteïne repen
De Chimpanzee Energy Bars waren er al in acht heerlijke smaken. Daarbij komt nu ook nog de appel-gember smaak. De reep heeft een hoog gehalte aan vezels en is glutenvrij en geschikt voor veganisten. De energiewaarde van de reep is 229 kcal.
Daarnaast is er de nieuwe proteïne reep met banaan smaak en meer dan 12 gram of 22% plantaardige proteïne, zonder dat er een laag met chocolade of vetten omheen zit. Ideaal dus voor de spieropbouw. Ook deze reep is glutenvrij en bevat geen genetisch gemodificeerde organismen. De energiewaarde van de reep is 170 kcal. De protïne reep bestaat ook in vanille of pinda smaak.