Deel dit artikel:

Charlotte en Filip regeren op de Muur

Charlotte en Filip werden tijdens Velofollies Koningin en Koning van de Muur.

‘Word Koning(in) van de Muur’ is de jaarlijkse rollenwedstrijd die Tacx en Grinta! organiseren tijdens Velofollies. Dat was tijdens de tiende editie van Velofollies niet anders. Er werd op de slotdag van de beurs op de Tacx-stand stevig geknokt om de snelste beklimming van de (virtuele) Muur van Geraardsbergen… Niet onlogisch want er zaten topprijzen in de prijzenpot…

Bij de heren realiseerde Filip Verrelst de beste tijd. Hij liet Johannes De Roo en Benjamin Williatte achter zich. Filip mocht naar huis met een Zannata Z21 racefiets ter waarde van 1.295 euro. Het was Bruno Haemers van VDB Parts die de fiets met trots mocht overhandigen. Johannes’ tweede klimtijd leverde hem een Polar M450 fietscomputer/hartslagmeter op ter waarde van 199,99 euro. Benjamin ten slotte kan voortaan zijn wintertrainingen doen op de rollen dankzij een splinternieuwe Tacx Blue Matic fietstrainer ter waarde van 179 euro die door Tacx-man Sven Roggeveen werd cadeau gedaan. 

Bij de dames was Lily Schuitemaeckers de beste op de Muur maar zij werd verwezen naar de derde plaats toen duidelijk werd dat ze een wielerlicentie had (het reglement gaf duidelijk aan dat renners met een licentie niet konden meedingen om de hoofdprijs, nvdr.). Charlotte Petit mocht bijgevolg naar huis met een Zannata Z21. Hanneke Van Gucht kreeg een Polar M450 overhandigd uit handen van Hilde Verstappen van Polar. Lily kreeg de Tacx Blue Matic fietstrainer mee naar huis. Proficiat allemaal! (FRB/Fotografie: Peter Deconinck) 

  • koning-muur2.jpg
  • koning-muur3.jpg
  • koning-muur4.jpg
  • pdc20150117-9979.jpg